вторник, 1 февруари 2011 г.

Долев лъсна копието на Славчо Атанасов

Общинската администрация в Пловдив са сетен път показа, че не слуша, какво й се казва и живее в свой си свят, далеч от околния такъв. Светът на общинарите е донякъде измислен, но силно театрален в стил на читалищната театрална самодейност от края на 19 век.
Засега класацията води едноактната пиеса „Набучване на копие договора с кабинета“, която развесели пловдивчани предновогодишно.
След сълзливия мелодраматичен монолог на кмета по време на последната общинска сесия кмета получи предупреждение да спре да си лъска копието. Верен на себе си, кметът излезе в болнични след проблемната сесия.
Вчера обаче заместникът му Александър Долев вдъхновено и настървено лъсна копието на патрона си. На десетина журналистически въпроса Долев отговори като развален грамофон „а те защо бият негрите“ . Пардон, защо не ни дават парите. Питан защо насред финансова криза купуват избиратели, купувайки билети на футболни фенове, Долев отговори-а държавата що не ни дава парите. Същият отговор Долев даде и на въпроса защо беше орязан бюджета на ансамбъл „Тракия“. Накрая обвини пловдивските журналисти, че защитават София и се държат като софийски медии. С което сбърка фатално. Защото историята сочи, че който се е скарал с медиите му се отразява на служебното положение.
Лъскането на копието продължи около 15 минути.
Можем само да се надяваме, че на изборите наесен пловдивчани ще изпрати гореописаните граждани да си лъскат копията в вкъщи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар